logo

У Шацьку відкрито літній сезон

Впродовж липня-серпня Львівський національний університет імені Івана Франка традиційно організовує оздоровлення для працівників на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Університету. Цьогоріч можливістю відпочити у Шацьку впродовж першої зміни (з 7 липня) скористалися більше ста осіб, серед яких працівники ЛНУ ім. Івана Франка та члени їхніх сімей.

Профспілка, як і минулого року, організувала роботу медичного персоналу та культмасового сектору (аніматори для занять з дітьми). З коштів, зібраних як благодійні внески було закуплено медикаменти на суму 1947 гривень. Окрім того, для організації дозвілля дітей придбано різноманітні дитячі товари, настільні ігри і т.д. Бачимо, що за відсутності сприятливої погоди без цього – ніяк.

DSCN0008

Серед змін, які варто виокремити, повідомляємо, що частково покращили санітарно-гігієнічні умови. Зокрема, зроблено генеральний ремонт санвузлів.

Щодо харчування, на базі працюють представники їдальні Університету. Командою, яка організовує харчування першої зміни, задоволені практично всі відпочивальники. Кажуть, асортимент меню підібрано добре.

DSCN0032

Ще однією інновацією є проведення соціологічного анкетування. Для кожного працівника Університету, що вирішив оздоровитися в Шацьку, розроблено анонімну анкету-відгук. Відтак, саме у такий спосіб ми зможемо дізнатися, на чому зосередити увагу у наступному сезоні.

DSCN0015

З 20 липня 2015 року стартує друга зміна оздоровлення. Тож бажаємо відпочивальникам гарних погодніх умов і приємних вражень від срібного Пісочного.

Юлія Гриценко

Фото Володимира Качмара