logo

Людмила Рижак – декан філософського факультету

Філософський факультет ЛНУ ім. Івана Франка обрав нового декана – Рижак Людмила Віталіївна здобула підтримку колег факультету і Вчена Рада Університету проголосувала за кандидатуру Людмили Віталіївни.

Представлення декана відбулося 25 грудня 2015 р. за участі Ректора Університету, голови профспілкової організації, професорсько-викладацького складу факультету і студентів. Заступник голови Вченої Ради філософського факультету Анатолій Карась урочисто представив Людмилу Віталіївну. Далі слово мав ректор Володимир Петрович Мельник: «Приємно, що вибір конференції трудового колективу філософського факультету підтримала Вчена Рада Університету». Ректор також зазначив, що «історія філософського факультету розпочалась ще з класичного університету. А Університет – духовно-культурне утворення, яке впливає на молодих людей, несе цінності української нації». Ректор наголосив: «Перед Людмилою Віталіївною стоять складні завдання, головним із яких є збереження у повному вигляді філософії, культурології, політології. Від декана факультету, від вміння працювати з усіма залежить згуртованість, відповідальність колективу». Володимир Петрович висловив слова вдячності всім, хто брав участь у конкурсі, і переконання, що Людмила Віталіївна спільно з колективом факультету вирішуватиме проблеми, що можуть виникнути.

Голова Первинної профспілкової організації працівників Університету Володимир Качмар також долучився до вітального слова: «Хочу подякувати колективу за громадську роботу в цей складний час, адже кожен із Вас вніс свій вклад у побудову громадянського суспільства. Бажаю Вам, Людмило Віталіївно, і всьому колективу факультету злагоди, любові й добра в сім’ях, хай Ваші здобутки будуть винагороджені, в тому числі й матеріально. З Новим Роком і Різдвом Христовим!».

Людмила Віталіївна, у свою чергу, запевнила, що буде підтримувати кожного у його інноваціях, академічній мобільності, а викладачі знайдуть підтримку у науковій роботі. «Філософський факультет – найкращий факультет! Він  є Домом Буття для всього Університету!».

Христина Вишивана

Фото Юлії Гриценко

Більше фото тут!