logo

Запрошуємо Ваших дітей у громадську школу сопілкарства

Для дітей працівників Львівського національного університету імені Івана Франка з’явилася чудова нагода безкоштовно навчитися гри на сопілці. Сопілка є найдавнішим духовим інструментом, а звуки, які вона видає захоплюють своєю ритмічністю та мелодійністю.  Окрім того, гра на сопілці дозволяє боротися із захворюваннями органів дихальної системи адже потік повітря, який видихаємо розвиває легеневу тканину, збільшує життєвий об’єм легенів.

Заняття для дітей віком від 5-ти років розпочнуться після 20 лютого 2016 року. Наявність власної сопілки − обов’язкова. Усіх охочих навчатиме голова Всеукраїнської спілки вчителів музики Мазур Ярослав Андрійович. Як зазначає сам викладач: «Гра на сопілці заспокійливо діє на нервову систему людини, втихомирює надмірне збудження, нейтралізує роздратування, врівноважує самопочуття. Віддавши на уроці музики 7-8 хвилин сопілкарству заспівають усі, а ноту знатимуть як букву і цифру».

Для запису просимо звертатися за номером:  239-47-15 або безпосередньо до керівника навчання гри на сопілці у Центр культури та дозвілля Львівського національного університету імені Івана Франка.

  Оксана Заставна