logo

Візит делегації переселених університетів Донбасу

9 березня 2016 року у Дзеркальній залі Університету відбулася зустріч академічної спільноти Львівського національного університету імені Івана Франка із делегацією переселених університетів Донбасу. Основна мета візиту − розвиток співробітництва між вишами в освітній, науково-технічній та культурній сферах, обмін досвідом задля вирішення проблем сучасної вищої освіти.

Ректор Університету, професор Володимир Мельник привітав колег зі Сходу і зазначив, що створення сприятливого морально-психологічного клімату між адміністрацією і колективом −  це запорука розвитку науки в Університеті. Також Ректор висловив слова підтримки представникам наукових установ Сходу та заакцентував увагу на подальшій продуктивній співпраці.

Проректор Донецького національного університету Тетяна Нагорняк звернулась до академічної спільноти Університету зі словами вдячності і наголосила: «Сподіваюся, що наша робота буде плідною, на результат і завдяки спільній меті Україна приречена на успіх. Ваша делегація приїжджала до нас і угода,  яку ми уклали є знаком поглибленого розвитку освіти”

У рамках робочої програми науковці продовжили свій діалог в Музеї історії Університету.

                                                                                                                    Оксана Заставна

Фото автора

Більше фото тут