logo

Представлено нових очільників підрозділів

15 березня 2016 року Ректор Університету, професор Володимир Мельник представив колективам факультету педагогічної освіти та педагогічного коледжу нових очільників.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» і Статуту Львівського національного університету імені Івана Франка деканів факультетів та директорів коледжів обирала Вчена Рада Університету за рекомендацію Конференцій підрозділів.

Відтак, за результатами таємного голосування Вченої Ради, 11 березня 2016 року деканом факультету педагогічної освіти обрано кандидата педагогічних наук, завідувача кафедри загальної та соціальної педагогіки Дмитра Герцюка. Аналогічно директором педагогічного коледжу обрали кандидата історичних наук, викладача історії України Оксану Сурмач.

Під час представлення Ректор побажав усім плідної роботи на благо Університету, зазначивши, що «у нас немає факультету педагогічної освіти, у нас є факультет педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка. Так само у нас є Педагогічний коледж Львівського національного університету імені Івана Франка».

Привітав колег і голова Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Качмар, який наголосив на гарній роботі профспілкових організацій факультету та коледжу, і побажав усім порозуміння у праці та гармонії в житті.

Юлія Гриценко

Фото автора

Більше фото тут