logo

Кафедра трудового, аграрного та екологічного права відзначає 40-річчя

1 квітня 2016 року в Дзеркальній залі Університету відбулося засідання круглого столу з нагоди відзначення 40-річчя кафедри трудового, аграрного та екологічного права. Відкрив захід завідувач кафедри Пилип Пилипенко. Перед учасниками засідання також виступив проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Університету Мар’ян Лозинський.

Голова Первинної профспілкової організації працівників Університету Володимир Качмар привітав колег, нагородивши їх грамотами Первинної профспілкової організації працівників та Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України. Окрім того, Володимир Качмар подякував кафедрі за професіоналізм та відповідальність, адже на посаді юрисконсульта профспілки працювали і працюють представники цієї кафедри.

Привітав правників і їхній декан – професор Володимир Бурдін. Що цікаво, з допомогою онлайн-зв’язку учасники засідання поспілкувалися з першим завідувачем Кафедри професором Радомиром Кондратьєвим. Професор Кондратьєв, який незабаром святкуватиме 90-річчя, зарядив присутніх неймовірним оптимізмом та енергією, побажавши усім міцного здоров’я і творчого піднесення.

Первинна профспілкова організація працівників приєднується до усіх вітань і зичить працівникам, студентам, аспірантам та випускникам кафедри трудового, аграрного та екологічного права усіх гараздів, взаєморозуміння і тільки позитивних змін у законодавстві.

Юлія Гриценко

Фото автора