logo

Постійний контроль за даними, що впливають на Ваші пенсійні права

Веб-портал надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.

Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування Пенсійним фондом через Інтернет є той факт, що веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

У відкритому доступі (без реєстрації) на порталі надається багато корисної інформації з питань пенсійного страхування, бланки документів, інструкції щодо їх заповнення тощо.Електронні послуги, які може отримати користувач на порталі після відповідної реєстрації:

  • отримання інформації з персоніфікованого обліку (для працюючих громадян)
  • отримання пенсійної інформації (для пенсіонерів)
  • формування запитів на попередню підготовку документів
  • можливість подачі скарг
  • запис на прийом до фахівців Фонду.

Для цього потрібно звернутися із заявою про доступ до веб-порталу в відділ ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем управління Пенсійного фонду України  у Франківському районі м.Львова.

Після реєстрації заяви співробітником Фонду має бути видано реєстраційний номер, який застосовують при особистій реєстрації на сайті веб-порталу.

Під час реєстрації громадянин сам придумує  логін і пароль для входу в систему, що є захистом від несанкціонованого доступу іншими користувачами.

Для того щоб самостійно ознайомитися з особливостями функціонування веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України можна звернутися на його сторінку в мережі Інтернет http://portal.pfu.gov.ua

 

Начальник відділу ведення електронних реєстрів

та підтримки інформаційно-аналітичних систем 

управління Пенсійного фонду України

у Франківському районі м. Львова

З.Галайко