logo

Культурно-просвітницька робота профспілки впродовж першого півріччя 2016 року

Культурно-просвітницька робота  Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка спрямована на організацію заходів, які сприяють відпочинку працівників Університету та членів їх сімей.

Упродовж першого півріччя 2016 року наша організація придбала більше 1300 квитків у театри та концертні зали Львова. Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької відвідали понад 500 працівників Університету разом із сім’ями. Перевагу віддали виставам − «Назар Стодоля», «Різдвяна ніч», «Блазні мимоволі», «Циліндр». У Львівську обласну філармонію придбали понад 300 квитків, працівники взяли участь у таких заходах як «Віртуози Львова», переглянули одну з найвеличніших вистав Вольфганга Амадея Моцарта «Велика меса до мінор», відвідали фестиваль музичного мистецтва «Академія молоді-молодим».

До 202-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка наша організація придбала 90 квитків на виставу «Наш Тарас», що відбулась у Першому українському театрі для дітей та юнацтва. До Дня Матері більше 200 працівників долучилися до концерту за участю народних артистів у Шевченківському гаю. Близько 100 працівників Університету переглянули музичне дійство «Гордість Карпат», що відбулась у Кінопалаці ім. О.Довженка.

Завдяки активності працівників, які із завзятістю долучаються до співпраці, культурно-просвітницька робота Первинної профспілкової організації працівників ЛНУ ім. Івана Франка є плідною і згуртовує університетську спільноту.

 

Оксана  Заставна