logo

Миколай завітав до Університету

         19 грудня Львівський національний університет імені Івана Франка зустрів поважного й очікуваного гостя ─ святого Миколая! Діточки з батьками хутенько поспішали на свято, і в очікуванні дива, зі затамованими подихами вловлювали кожен найменший шурхіт, бо ж Миколай приходить до чемних дітей… Але! На самокаті і з радісними вигуками святий Миколай приїхав до зали, де на нього чекали помічники-ангелята і його улюблені, наймиліші серцю діти.

         Довгий, Малий, Чемпіон і Мурзилка ─ таких ангелят Ви ще не зустрічали! Гамірно й весело, з піснями, танцями й жартами ангелята розважали маленьких гостей свята, які, окрім гарного настрою, запаслись колядками й віршами для святого Миколая. Сльози радості й від сміху на очах батьків і усмішки на обличчях діточок ─ вистава знайшла свого глядача, а подаруночки своїх власників. Бо ж яке свято без подарунків? Кожна дитина отримала дарунок від Святого Миколая, і побажання через рік зустрітись у теплій, святковій атмосфері у Львівському університеті.

         До слова, Первинна профспілкова організація працівників Львівського національного університету імені Івана Франка щорічно проводить свято Миколая для дітей працівників Університету. Подарунки, святкова вистава і відмінний настрій ─ обов’язкові складові казки, яка зветься днем Святого Миколая…

Христина Вишивана

Більше фото тут!