logo

«Дорога до Різдва» для наймолодших

5 лютого 2017 року працівники Львівського національного університету імені Івана Франка разом зі своїми дітками переглянули виставу «Дорога до Різдва» у Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва.

Різдвяний дух ще повноправно панує у серцях і домівках українців, тож святкова тематика заполонила й театральні сцени міста Львова. Таємниця народження Ісуса ─ одна з найбільших загадок світу, яку наважались розгадати найменші його мешканці, ─ діточки. Колядувати, сміятись, співпереживати із головними героями, самими стати учасниками дивовижного дійства з радістю вдалось як діточкам, так і їхнім батькам, для яких свято казки знову заблищало сотнями святкових барв.

Правду кажуть, що найвірнішими і найбільш довірливими глядачами завжди є дітки, адже бачать у театральному дійстві магію казки, яка є добрим вчителем і справжнім другом, як-от «Дорога до Різдва»…

Працівники Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва звернулись із проханням до присутніх допомогти у лікуванні їхнього творчого колеги, режисера, художнього керівника Театру імені Леся Курбаса ─ Володимира Кучинського, якому лікарі поставили страшний діагноз. Кожен небайдужий долучився до підтримки Володимира Кучинського.

Христина Вишивана

Фото (+ яскраві враження) Яніни Бек