logo

Новий навчальний рік відкрито!

1 вересня 2017 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року. Традиційно у цей день усі охочі відвідали святкову літургію у церкві Преображення Господнього. Опісля відбулися урочистості на площі перед пам’ятником Іванові Франку.

Першокурсників, батьків та гостей привітали Ректор Університету, професор Володимир Мельник, директор Департаменту освіти і науки ЛОДА Любомира Мандзій, голова Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Марія Яцейко, академік Вищої школи України та Української екологічної академії, Заслужений професор Університету, завідувач кафедри економічної і соціальної географії Олег Шаблій, президент корпорації «SoftServe» Тарас Кицмей, заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. Від імені студентства Університету до першокурсників звернулася магістр хімічного факультету Оксана Касараба. Вже традиційно було виконано урочистий акт імматрикуляції, під час якого Ректор вручив першокурсникам залікові книжки.

В рамках заходів відбулося урочисте засідання Вченої ради Університету, де за високі досягнення нагородили наших освітян. Професор кафедри радіомовлення і телебачення факультету журналістики Олександра Сербенська отримала почесну відзнаку «Медаль Івана Франка».

Також було нагороджено працівників Університету грамотами Міністерства освіти  і науки України, Кабінету Міністрів України і Верховної Ради України.

Юлія Гриценко

Фото Христини Вишиваної