logo

Адмінчастина обрала голову профбюро

25 лютого 2015 року відбулися звітно-виборні профспілкові збори адміністративної частини Львівського національного університету імені Івана Франка.

Першим питанням порядку денного був звіт голови профбюро адміністративної частини Оксани Антощак. Оксана Теодорівна зазначила, що на обліку профспілкової організації є 43 члени профспілки. «Впродовж звітного періоду пропорційно відбувався розподіл матеріальних допомог. Мабуть, жодній людині, яка до нас зверталася, не відмовили», – підкреслила голова профбюро. Оксана Теодорівна поділилися інформацією про санаторно-курортні путівки та організацію літнього оздоровлення на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Університету. Окрім того, вона схвально оцінила культурно-масову роботу організації.

Колектив адміністративної частини затвердив звіт голови профбюро, продовживши термін її повноважень ще на 5 років. Опісля було обрано делегатів на Конференцію Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

Наостанок перед присутніми виступив заступник голови Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка Юліан Бек. Юліан Богуславович зазначив, що вкрай важко опікуватися організацією, яка складається зі зовсім різних за напрямком роботи відділів. Він подякував усім за гарну роботу й закликав до подання пропозицій до нового Колективного договору Університету.

 

Юлія Гриценко
Фото автора