logo

Затверджено проект бюджету на 2018 рік

15 березня 2018 року відбулося засідання профспілкового комітету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. Серед іншого, було затверджено проект бюджету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка на 2018 рік. Презентувала проект заступник голови профкому Марія Когут.

Відповідно до нього на виплату матеріальних допомог заплановано 683 728 гривень (30%). Часткова компенсація витрат на оздоровлення спілчан передбачена у сумі 200 000 гривень. Щодо фінансування спортивної роботи та організації дозвілля працівників Університету – запланували також 200 000 гривень. Резервний фонд профкому (непередбачені витрати, матеріальні допомоги при народженні дітей, похованні працівників, часткове здешевлення тривалого лікування, компенсація оплати платного навчання) у 2018 році становитиме 80 000 гривень. На відзначення ювілярів, ветеранів профспілки та профспілкового активу у бюджету закладено 120 000 гривень. На виплату матеріальних допомог учасникам АТО та членам їхніх сімей заплановано 30 000 гривень.

Більшістю голосів членів профспілкового комітету проект бюджету було затверджено. Ознайомитися з проектом можна за посиланням.

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка