logo

Профспілка долучилася до акції «Відкрий дитині світ читання!»

Відповідно до рішення Президії Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка № 5/18 від 05.09.2018, наша організація долучилася до акції ПАТ «Укрпошта» з доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання!». Комісія профкому з культурно-масової роботи вибрала дитячі видання зі спеціального Каталогу ПАТ «Укрпошта» та соціальні дитячі заклади, на реквізити яких буде оформлено передплату.

Мета акції – привернути увагу широкого кола громадськості, владних органів та підприємницького середовища до найбільш соціально незахищених категорій дітей – вихованців закладів для дітей-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, щоб діти в цих закладах мали змогу читати сучасні українські видання, споживати актуальну й цікаву для них інформацію, розфарбовувати розмальовки, розв’язувати логічні задачі та вивчати багато нового й цікавого.

З цією метою ПАТ «Укрпошта» випустило спеціальний Каталог з переліком газет і журналів дитячої та молодіжної тематики, а також переліком дитячих закладів, на адреси яких пропонується оформити передплату цих видань (далі – Каталог).

У перебігу акції, кожен її учасник має змогу на свій розсуд передплатити одне чи кілька вітчизняних видань з Каталогу для будь-якого закладу на всій території України Акція триватиме до 31.12.2018 року.

Передплачені газета чи журнал для цих діток – реальна допомога, що забезпечить їм можливість пізнавати світ з друкованими виданнями!

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка