logo

Перевірка щодо дотримання профспілковими організаціями статутних вимог

20 березня 2019 року у Первинній профспілковій організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася перевірка щодо дотримання Статутних вимог у проведенні засідань виборних профспілкових органів. Перевірку проводили представники Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України в рамках підготовки до звітно-виборної кампанії.

Зокрема, увагу звернули на протокол та матеріали останньої звітно-виборної конференції, витяги з протоколів про делегування голів ППО/структурних підрозділів до складу ради/профкому, протоколи засідань ради в організації профспілки за звітний період, облік звернень, заяв і скарг членів профспілки, протоколи засідань президії/профкому за період від останньої звітно-виборної конференції по даний час, принцип нумерації протоколів, процедуру підготовки внесення змін до колективного договору на 2017 – 2020 роки, облік, відображення у протоколах та затвердження фінансової діяльності. Окрім того, комісія перевірила щорічні акти ревізійної комісії за звітний період, плани роботи організації за звіт ний період, умови праці виконавчого апарату профспілкової організації.

Результати перевірки нашої та інших організацій будуть обговорені на найближчому засіданні Ради Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України у березні 2019 року.

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка