logo

Кандидати на посаду ректора зустрінуться з колективом Університету

Відповідно до рішення Організаційного комітету з проведення виборів ректора Львівського національного університету імені Івана Франка (протокол № 11 від 5 червня 2019 року),  зустрічі з трудовим колективом та студентами претендентів на посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка відбудуться 12 і 13 червня 2019 року о 14:00 в Актовій залі Університету (вул. Університетська,1).

Так, 12 червня 2019 року відбудеться зустріч з трудовим колективом та студентами претендента на посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка професора Гарасима Ярослава Івановича, а 13 червня 2019 року з трудовим колективом і студентами зустрінеться претендент на посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка професор Мельник Володимир Петрович.

Напередодні, організаційний комітет надіслав кандидатам на посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка листи з проханням надіслати до Організаційного комітету Програму кандидата, список спостерігачів та орієнтовний графік зустрічей з трудовим колективом та студентами.

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка