logo

Святослав Пилипчук – декан філологічного факультету

Представлення нового декана філологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка відбулось 24 грудня 2015 року. Святослав Михайлович Пилипчук отримав щирі й натхненні вітання від колег і адміністрації Університету.

Ректор Університету Володимир Петрович Мельник словами підтримки звернувся до новообраного декана: «Вибір викладацького складу факультету абсолютно підтримала Вчена Рада Університету. Філологічний факультет ‒ не лише наукова і освітня структура, а й унікальний соціо-культурний феномен, без якого життя України неможливе». Ректор наголосив, що недооцінка праці керівництва й професорсько-викладацького складу факультету така ж хибна, як і переоцінка. «Оцінювати філологічний факультет потрібно з позиції духовної основи життя України», ‒ зауважив Володимир Петрович. Ректор також привітав колектив факультету з вибором декана і побажав кожному віри й впевненості в тому, що робить абсолютно праведну державницьку справу.

Голова Первинної профспілкової організації працівників Університету Володимир Михайлович Качмар привітав від імені профспілки Святослава Михайловича Пилипчука: «Колектив філологічного факультету феноменальний у тому, що його громадська робота дуже активна й помітна, колектив завжди був і є на передовій революційних подій. Тож здоров’я Вам і наснаги, добра і злагоди». Володимир Михайлович подякував і Василю Володимировичу Будному, який до цього часу виконував обов’язки декана, за те, «що в такий складний час виконував нелегку працю».

Святослав Михайлович Пилипчук у своїй промові сказав: «Цей день для мене знаменний ще й тому, що рівно рік тому спеціалізована Вчена Рада Київського національного університету імені Тараса Шевченка благословила мене в науку». Декан філологічного факультету з подякою звернувся до свого колективу: «Надзвичайно важливо кожному з нас усвідомлювати підтримку одне одного. Потрібно показувати цю єдність. Ми маємо мати спільне бачення і спільну стратегію».

Первинна профспілкова організація працівників ЛНУ ім. Івана Франка бажає Святославу Михайловичу Пилипчуку терпіння й наснаги в роботі, поваги й підтримки від колективу, і, як зізнався сам декан, що «компліменти зобов’язують мене до продуктивної праці», тієї продуктивної праці, на яку очікують від декана, і любові до справи!

Христина Вишивана

Фото Юлії Гриценко

Більше фото тут!