logo

Культурно-просвітницький напрямок профспілки: результати діяльності

Одним із важливих напрямків роботи Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка є культурно-просвітницька діяльність, спрямована на організацію заходів, які сприяють відпочинку працівників Університету та членів їхніх сімей.

Упродовж 2015 року наша організація придбала 1438 квитків у театри та концертні зали Львова.

Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької відвідали понад 1100 осіб. Серед найпопулярніших вистав − «Безодня», «Сватання на Гончарівці», а також  концерт «Гордість Карпат» за  участю Народного артиста України Василя Зінкевича, приурочений святкуванню Дня Львівського національного університету імені Івана Франка.

У Львівську обласну філармонію було придбано близько  100 квитків. Працівники Університету відвідали такі заходи, як концерт «Віртуози Львова» та концерт камерного оркестру «Академія».

Львівський драматичний театр імені Лесі Українки відвідали 40  працівників та переглянули виставу «Синій автомобіль».

Окрім того, наша організація реалізувала 80 квитків на виставу «Зерносховище» у Першому українському театрі для дітей та юнацтва. Також працівники Університету долучились до заходів, що відбувалися  у  Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької,  Шевченківському гаю тощо.

Щодо пізнавальних поїздок, впродовж 2015 року більше 400 працівників взяли участь в екскурсіях визначними місцями та історичними пам’ятками України, серед яких: Свіржський замок,  духовні святині Івано-Франківщини (Гошівський монастир, Рогатинську церкву, церкву Успіння Пресвятої Богородиці у с. Крилос) тощо.

Тож, як бачимо, у 2015 році спільними зусиллями вдалось організувати чимало незабутніх заходів. Сподіваємось, що цей рік буде не менш насиченим.

Оксана  Заставна