logo

Інформаційна робота: підсумки 2015 року

Інформаційний 2015-ий запам’ятався передусім створенням нового сайту, над розробкою якого працювали члени інформаційно-аналітичної комісії Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. З огляду на попередні версії офіційної веб-сторінки профспілки, намагалися максимально відобразити суть і мету діяльності нашої організації.

Упродовж року, що минув, на офіційному сайті опублікували більше 110-ти інформаційно-аналітичних матеріалів, звітів, репортажів. Зазначимо, що до роботи залучали не лише працівників апарату, а й представників факультетів та підрозділів, які вміють і люблять ловити мить.

Представники профспілкової організації брали участь у висвітленні заходів, що відбувалися у Львівському національному університеті імені Івана Франка; заходів Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України. Окрім того, ми радо співпрацювали з представниками засобів масової інформації Львівщини та України.

Щодо представництва у мережі FACEBOOK, то сьогодні наша спільнота налічує більше 1000 учасників.

Пропонуємо для перегляду деякі статистичні дані щодо відвідування нашої сторінки:

1

2

3

4

5

6

7

Юлія Гриценко