logo

Звітне засідання профкому: підсумки 2015 року

25 лютого 2016 року відбулося звітне засідання профспілкового комітету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. Голова профкому Володимир Качмар виступив перед присутніми з інформацією про діяльність організації упродовж 2015 року та коротко охарактеризував роботу кожної із комісій: бюджетно-економічної, соціально-правової, інформаційно-аналітичної,  культурно-просвітницької, спортивно-оздоровчої, а також комісії з техніки безпеки та охорони праці. Також Володимир Качмар наголосив на чисельному збільшенні членів профспілки, адже у 2015 році заяви на вступ подали 311 осіб.

Заступник голови профкому Марія Когут доповіла про використання коштів Первинної профспілкової організації працівників впродовж минулого року, а також представила для затвердження проект кошторису на 2016 рік та Наказ про облікову політику ППО працівників. Ці документи одноголосно підтримали усі члени профкому. Голова Ревізійної комісії Володимир Швець прозвітував про роботу членів комісії та висловив декілька пропозицій щодо діяльності профспілки у 2016 році.

Заступник голови профкому Юліан Бек доповів про виконання Плану соціального розвитку Університету відповідно до Колективного договору. Юрисконсульт профспілки Володимир Бурак назвав основні складові правової діяльності організації, а також вкотре наголосив, що кожен може отримати безкоштовну юридичну консультацію.

Прес-секретар профкому Юлія Гриценко розповіла про використання  членами профспілки путівок до пансіонату «Пролісок» у 2015 році. Окрім того, було затверджено Положення про оздоровлення членів Первинної профспілкової організації працівників Університету на базі пансіонату.

Про проведену роботу комісії з культурно-просвітницької роботи розповіла секретар-референт Оксана Заставна і зазначила, що впродовж 2015 року для працівників Університету придбали 1438 квитків у театри та концертні зали Львова, окрім цього близько 400 працівників здійснили екскурсійні поїздки. Також комісія внесла пропозиції щодо святкування у березні Шевченківських днів.

На завершення засідання, голова профкому Володимир Качмар подякував усім членам профкому за активну роботу і побажав наснаги та продуктивних ідей у 2016 році.

Оксана Заставна