logo

«Подарунок від Святого Миколая» для діток-школярів

Студенти та викладачі економічного факультету провели благодійні акції «Подарунок від Святого Миколая» в освітніх закладах Львівщини.

З нагоди Дня Святого Миколая активісти економічного факультету організували благодійні акції, спрямовані на допомогу дітям-сиротам та неповносправним дітям з особливими потребами.

Студенти та викладачі факультету упродовж 19-21 грудня 2016 року відвідали одразу три освітні заклади Львівщини, у яких проживають та навчаються більше 200 дітей: школа-інтернат №104 у смт. Брюховичі, Львівський дитячий будинок №1 для дітей-сиріт, Краковецька спеціальна загальноосвітня школа-інтерна I-II ст. для дітей з особливими потребами.

Студенти економічного факультету привітали дітей театралізованими дійствами, подарували їм солодощі та фрукти. Для потреб цих освітніх закладів було закуплено канцелярські товари, шкільне приладдя, засоби індивідуальної гігієни та побутову хімію.

Під час театралізованих дійств студенти у ролі Святого Миколая та інших персонажів створили для дітей чудове свято, казкову атмосферу добра і любові. Діти розповідали Святому Миколаю новорічні та різдвяні віршики, співали пісні, отримали багато позитивних емоцій та вражень, яких їм часто бракує у повсякденному житті.

Організаційний комітет щиро дякує усім студентам та працівникам економічного факультету, які цього року взяли участь у традиційній благодійній акції «Подарунок від Святого Миколая»!