logo

Впродовж 2014 року придбано понад 3 000 квитків

Упродовж 2014 року Первинна профспілкова організація працівників ЛНУ ім. Івана Франка придбала та розповсюдила 3289 квитків у театри та концертні зали не тільки Львова, а й на гастрольні вистави театрів з інших регіонів України.

Цьогоріч, ми придбали 1451 квиток у Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької для працівників Університету та членів їхніх сімей. Найпопулярнішими були вистави «Назар Стодоля», «Шаріка», «Анна – королева Франції», «Блазні мимоволі», «Король стрільців або муза в офсайді» та ін.

Львівську обласну філармонію цього року відвідали 140 працівників (члени їх сімей в тому числі) та взяли участь у таких заходах: «Віртуози Львова», «Вечір українського дуету», благодійних вечорах «Слава Небесній Сотні» та «Нехай лунає дзвін».

Львівський драматичний театр імені Лесі Українки відвідали 111 працівників та переглянули виставу «Стіна».

Для працівників Університету ми закупили та розповсюдили 30 квитків на концерт «Не спи моя рідна земля», який відбувся у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Первинна профспілкова організація також придбала 180 квитків на вистави театрів з інших регіонів України, які гастролювали у Львові (Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської, Дніпропетровський академічний молодіжний театр «Мала сцена» та ін.).

Впродовж 2014 року та з нагоди святкування Різдвяно-новорічних свят Первинна профспілкова організація працівників Університету придбала та розповсюдила понад 1300 (1377) квитків для дітей у такі театри: Перший український театр для дітей та юнацтва, Львівський драматичний театр імені Лесі Українки, Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, гастролі Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Івана Озаркевича та ін.

 

 

Христина Баган