logo

Засідання Конференції трудового колективу

25 травня 2017 року відбулося засідання Конференції трудового колективу Львівського національного університету імені Івана Франка. Відкрив засідання голова Первинної профспілкової організації працівників Університету Володимир Качмар.

Відповідно до Статуту Університету, ухвалою Вченої ради Університету 29 березня 2017 року було затверджено: склад Конференції – 350 обраних осіб; норму представництва: 269 осіб – від науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників (76.85%), 59 осіб – від осіб, які навчаються (16.85%), 22 особи – від інших категорій працівників (6.3%). Зареєструвалися для участі у Конференції 325 делегатів.

До складу президії Конференції було обрано доктора філософських наук, професора, ректора Університету Володимира Мельника, доцента кафедри новітньої історії України імені Михайла Грушевського, голову Первинної профспілкової організації працівників Університету Володимира Качмара, доктора геологічних наук, професора, декана геологічного факультету Миколу Павлуня, доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права Олександру Яворську та студента хімічного факультету Данила Марискевича. Продовжити ведення Конференції доручили професору Миколі Павлуню. Згодом делегати проголосували за кількісний та персональний склад робочих органів Конференції – лічильну комісію, мандатну комісію та секретаріат.

На порядок денний засідання було винесено звіт Ректора Університету проф. Мельника В.П. за період роботи з травня 2016 року до травня 2017 року; звіт про виконання Колективного договору Університету за період з травня 2016 року до травня 2017 року; схвалення Колективного договору Університету на 2017-2020 рр.; погодження нової редакції Статуту Університету (внесення змін до Статуту); звіт голови Громадської ради Університету; обрання персонального складу Громадської ради Університету; будівництво житлового багатоквартирного будинку за адресою: м. Львів, вул. Величковського І., 84.

Нагадаємо, термін повноважень делегатів цієї Конференції становитиме 1 рік.

Юлія Гриценко

Фото Христини Вишиваної