logo

Ректор виступив зі звітом про виконання Колективного договору

25 травня 2017 року в рамках роботи Конференції трудового колективу Львівського національного університету імені Івана Франка Ректор Університету, професор Володимир Мельник виступив зі звітом про виконання Колективного договору Університету за період з травня 2016 року до травня 2017 року.

Володимир Петрович ознайомив делегатів Конференції з інформацією про фінансові виплати, які проводив Університет упродовж звітного періоду. Окрім того, Ректор продемонстрував у своїй презентації перелік капітальних та поточних ремонтних робіт, які виконані протягом звітного періоду або є на стадії виконання.

Відповідно до звіту Ректора, усі закупівлі Університет здійснює через систему «прозоро» на засіданнях тендерного комітету та комісії допорогових закупівель. До слова, впродовж звітного періоду відбулося більше 50 засідань тендерного комітету, укладено близько 30 договорів.

Ректор Володимир Мельник наголосив також на питанні оздоровлення та відпочинку. Зокрема, Ректор зазначив, що для покращення житлово-побутових умов у приміщеннях Шацького біолого-географічного стаціонару та спортивно-оздоровчого табору «Карпати» було виділено відповідні кошти, адже минулоріч на цих базах оздоровилися понад 400 працівників Університету і близько 100 студентів.

У звіті Ректора йшлося також про соціальний захист студентів, аспірантів та створення умов їхнього самоврядування. Володимир Петрович зауважив, що представництво студентів у складі ректорату і Вченої ради сприяє позитивному вирішенню низки їхніх питань.

Юлія Гриценко

Фото Христини Вишиваної