logo

Дитяче оздоровлення – 2017

Здорове тіло і бадьорий дух є основною складовою життя у будь-якому віці, а тим паче тоді, коли особистість тільки формується, людина щодня росте, а випробувань для організму щоразу більшає. Здоров’я дітей ─ це піклування, яке починається з народження, і турбота, яка не знає спочинку. Тому навіть батькам потрібна у такій важливі справі допомога: лікарі, психологи, учителі, тренери ─ повсякчас надійна опора для мамусь і татусів.

Оздоровлення розпочинається тоді, коли знаходите на нього час

Вберегти здоров’я дитини можна за умови, коли Ви знаєте особливості її організму: певні потреби, необхідне середовище і харчування, режим дня; та найважливіше ─ вчасно реагуєте на зміни і небажані проблеми. Оздоровлення дитини ─ це не процес лікування чи реабілітації, а підживлення організму, це умови, які сприяють розвитку Вашої дитини, піднесенню її емоційного стану і розвантаженню від буденних справ. Оздоровлення потребує часу, тобто ретельної організації. У цьому працівники Університету можуть довіритися Первинній профспілковій організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

Детальну інформацію про дитячі табори для оздоровлення традиційно розміщують на сайті профспілки, на сторінці профспілкової організації у мережі Facebook, на дошці оголошень. Охочі оздоровити своїх діток у дитячих таборах звернулися зі заявками на оздоровлення до Первинної профспілкової організації працівників Університету у березні-травні поточного року. Усі заявки було розглянуто і кожен отримав свою путівку ─ попереду відпочинок.

І море, і гори

Навчально-оздоровчий табір НУ «ЛП» «Політехнік-2» у смт. Славське Сколівського району ще на початку червня прийняв на відпочинок в одному з найбільш екологічно чистих куточків карпатських гір дітей наших працівників. Польський розвиваючий мовно-оздоровчий табір «Білий орел» на базі відпочинково-оздоровчого комплексу «Чарівні озера» впродовж усього літа навчатиме й оздоровлюватиме дітей наших спілчан в атмосфері дружніх занять, активного відпочинку і веселих розваг (до слова, кожна дитина отримає іменний сертифікат, в якому буде вказано рівень володіння польською мовою, здобутий за період навчання у таборі). Оздоровчо-спортивний табір «Лісотехнік» Національного лісотехнічного університету України, розташований у Рибаківці Миколаївської області, у липні-серпні також зустріне діток працівників Львівського університету. Що вже казати про Шацьк – тут виросли цілі покоління! Цьогорічний оздоровчий сезон – не виняток – шацькомани разом зі своїми сім’ями оздоровлюватимуться на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Університету упродовж липня-серпня.

Справді, вибрати табір для оздоровлення дитини, серед розмаїття запропонованих, ─ чимала турбота для батьків, проте Первинна профспілкова організація працівників з неабиякою приємністю допоможе у цьому. Дякуємо усім, хто звернувся до нас і сподіваємося, що Ваші дітки отримали незабутні враження та емоції від цьогорічного літнього оздоровлення!

 

Христина Вишивана

Фото Володимира Качмара