logo

Відбулася звітно-виборна конференція Господарської частини Університету

17 лютого 2015 року в глядацькому залі Центру культури і дозвілля відбулася звітно-виборна профспілкова конференція господарської частини ЛНУ ім. Івана Франка. Окрім працівників цього підрозділу участь у заході взяв заступник голови Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка Юліан Бек. Розпочала засідання голова профбюро госпвідділу Галина Фалатюк, яка виступила перед колегами зі звітною доповіддю про роботу підрозділу впродовж п’яти років.

Галина Стефанівна наголосила на тому, що за цей час працівникам її відділу виплатили близько 100 тис. гривень (96 450) матеріальної допомоги. Впродовж літнього періоду 2014 року 16 осіб оздоровилися у Шацькому біолого-географічному стаціонарі. Працівники активно відвідували театри та долучилися до поїздки у Зарваницю. Голова профбюро зазначила: «Профспілка об’єднує людей та робить все можливе, аби соціально захистити своїх працівників».

Другим питанням конференції були вибори голови профбюро господарської частини. Усі присутні одноголосно підтримали Галину Стефанівну Фалатюк, а відтак продовжили термін її діяльності ще на 5 років. Також визначили чотирьох заступників: Ірину Зенонівну Панчак, Надію Іванівну Виздрик, Леоніда Івановича Мочайла та Наталію Богданівну Нефедову.

Заступник голови профкому Юліан Бек подякував Галині Стефанівні за плідну співпрацю та взаєморозуміння і наголосив: «У цей важкий час роль профспілки полягає в тому, щоб враховувати інтереси кожного працівника, зоорганізовувати людей, бо тільки разом ми можемо працювати на плідний результат».

Окрім того, під час конференції було обрано делегатів для участі у Конференції Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. На завершення засідання Галина Стефанівна подякувала присутнім за довіру та закликала усіх не бути байдужими, підтримувати один одного і брати активну участь у профспілковій роботі.

 

 

Оксана Заставна
Фото автора