logo

Відбулася звітно-виборна конференція на факультеті журналістики

3 березня 2015 року голова профбюро факультету журналістики Юрій Петрович Васьківський разом з колегами провів звітно-виборну профспілкову конференцію, де виступив перед колективом з доповіддю про свою діяльність впродовж п’яти років.

У звіті Юрій Петрович зазначив: «Між працівниками факультету та профспілкою постійно діє конструктивна співпраця, відчутна матеріальна підтримка у вигляді одноразових допомог працівникам, чиї діти навчаються на платній формі; п’ятеро людей оздоровились у санаторіях-профілакторіях, окрім того постійно проводили культурно-масову роботу.

Активні профспілчани долучились до обговорення звіту, наголосивши, що завдання профорганізацій – передусім зважати на суспільні проблеми людей та займати чітку позицію в житті Університету.

Усі працівники одноголосно затвердили звіт Юрія Петровича та продовжили термін його роботи ще на п’ять років. Його заступником стала доцент кафедри української преси Соломія Тарасівна Онуфрів. Окрім того обрали делегатів на конференцію Первинної профспілкової організації працівників ЛНУ імені Івана Франка та делегатів на конференцію Трудового колективу Університету.

На завершення засідання заступник голови профкому Юліан Бек подякував усім за співпрацю та наголосив: «Профспілка наділена механізмом забезпечення стабільності праці та надання необхідних умов своїм працівникам, тому мусимо проявляти лідерську позицію та згуртовуватись у такий важкий час».

 

Оксана Заставна

Фото автора