logo

Про зміну керівництва у профспілковій організації

10 вересня 2019 року відбулося засідання профспілкового комітету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. Серед питань порядку денного був розгляд заяви голови профспілкової організації на звільнення та призначення виконувача обов’язків голови профспілкової організації.

Перед присутніми виступив Перший проректор Університету Андрій Гукалюк, який ознайомив членів профкому з Наказом Ректора щодо призначення Володимира Качмара проректором Університету з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку.

Упродовж засідання також виступив заступник голови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Мар’ян Калин, який зазначив, що відповідно до Статуту Профспілки працівників освіти і науки України, повноваження голови переходять до заступника до проведення чергової звітно-виборної конференції Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. Відтак, члени профкому одноголосно підтримали кандидатуру заступника голови профкому Юліана Бека і призначили його виконувачем обов’язків голови профкому до проведення Конференції.

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка

Фото Юлії Валько