logo

Інформаційна робота у 2019: підсумки

Упродовж звітного періоду офіційний сайт Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка переглянули близько 85 тисяч разів (84 809). Щодо зацікавлених, то система зафіксувала близько 25 тисяч відвідувачів. За цей час на сайті нашої організації було розміщено близько 60 публікацій, серед яких новини, оголошення, звіти. Найпопулярнішими традиційно стали матеріали фінансового характеру. Зокрема, статті про підвищення заробітної плати, підготовані соціально-правовою комісією профкому.

Загалом тематика публікацій виглядала так:

     – соціально-правова робота:

     – фінансово-економічна діяльність;

     – спорт і дозвілля;

     – оздоровлення та відпочинок;

     – листи і звернення;

     – новини та оголошення.

Щодо офіційної сторінки Первинної профспілкової організації працівників у мережі Facebook, сьогодні її підписниками є 1836 користувачів. Найбільшою популярністю користуються фотогалереї, привітання та оголошення. Кожен з таких дописів переглянули від 5000 до 10 000 разів.

Упродовж 2019 року було підготовано 23 інформаційні афіші та повідомлень. Серед них афіші заходів, які організовувала профспілкова організація, привітання до державних та релігійних свят, повідомлення та оголошення, зокрема щодо Конференції трудового колективу Університету та виборів Ректора.

Так, серед традиційних заходів – організаційна та інформаційна підтримка у підготовці та проведенні двох засідань Конференції трудового колективу Львівського національного університету імені Івана Франка, організаційна та інформаційна підтримка щодо проведення виборів Ректора Університету.

Підсумовуючи, відзначимо, що інформаційний 2019-ий був насиченим і цікавим, адже окрім цифр і фактажу залишив чимало спогадів та приємних вражень. Упродовж звітного періоду ми активно співпрацювали з Федерацією профспілок України, Профспілкою працівників освіти і науки України, Львівською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України, Об’єднанням профспілок Львівщини, Прес-центром Львівського національного університету імені Івана Франка, Центром маркетингу та розвитку Львівського університету, інформаційно-аналітичним часописом «Каменяр». Переконані, що у 2020-му відбудеться не менше цікавих подій та заходів.

Юлія Гриценко