logo

Звітно-виборні збори факультету іноземних мов

25 лютого 2020 року відбулися звітно-виборні збори профспілкової організації працівників факультету іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка.

Головував на засіданні професор кафедри міжкультурної комунікації та перекладу Володимир Сулим. Зі звітом про діяльність профспілкової організації факультету іноземних мов виступила голова профспілкової організації, старший викладач кафедри класичної філології Надія Ревак. Усі охочі виступили в обговоренні звіту і схвально оцінили роботу Надії Григорівни посаді очільниці однієї з найчисельніших профспілкових організацій. В.о. голови Первинної профспілкової організації працівників Університету Юліан Бек також долучився до обговорення і подякував Надії Григорівні за роботу. Присутні затвердили звіт про діяльність профспілки факультету іноземних мов упродовж 2015-2020 рр.

На порядок денний зборів також було винесено вибори голови профспілкової організації. Відтак колектив підтримав кандидатуру доцента кафедри іноземних мов для природничих факультетів Мар’яни Саламахи і делегував їй право представляти факультет іноземних мов у профкомі Університету.

Відповідно до порядку денного також обрали делегатів на ХХI звітно-виборну конференцію Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка від факультету іноземних мов.

Окрім того, учасники зборів підтримали і рекомендували кандидатуру Юліана Бека на посаду голови Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана.

Юлія Гриценко

Фото Олени Лукачук