logo

Інформація про виплати профспілки у І-му півріччі 2020 року

Упродовж І-го півріччя 2020 року усі фінансові виплати у профспілці проводили відповідно до чинного Положення про  виплати матеріальних допомог у Первинній профспілковій організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

Так, у першому кварталі, до оголошення загальнонаціонального карантину, матеріаль­ні допомоги одержали понад 160 працівників Університету на загальну суму 95 100 грн. Упродовж квітня-червня виплату матеріальних допомог здійснювали виключно на карткові рахунки спілчан. Відтак, за цей період профспілкову матеріальну допомогу отримали 477 працівників, загальна сума виплат становила 274 400 грн. У цю суму входить і виплата матеріальної допомоги спілчанам, які працювали упродовж карантину на робочому місці. Цю виплату здійснювали з резервного фонду профкому відповідно до рішення профкому від 26 травня 2020 року (протокол № 9/20) за поданнями голів профспілкових організацій факультетів та підрозділів Університету. Згадану матеріальну допомогу отримали 206 працівників на загальну суму 103 000 грн.

Загалом упродовж І-го півріччя 2020 року грошові виплати одержали понад 600 наших спілчан на загальну суму 369 500 грн.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження в.о. голови Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка № 12 від 12 березня 2020 року в умовах карантину профспілкову матеріальну допомогу можна отримати на картковий рахунок. Заяву на матеріальну допомогу необхідно надіслати голові профспілкової організації Вашого підрозділу. Окрім того, разом зі заявою потрібно надіслати реквізити Вашого IBAN-рахунку (International Bank Account Number – міжнародний номер банківського рахунку).

Бланк заяви можна завантажити за посиланням.

Бюджетно-економічна комісія

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка