logo

8 липня українські науковці можуть стати учасниками безкоштовного вебінару про аналітичну платформу SciVal

Безкоштовний англомовний онлайн-вебінар на тему «SciVal: Як оцінити результати досліджень у світі даних?» проведуть спеціалісти нідерландської компанії Elsevier Бартломей Вєнцковскі і Кшиштоф Шиманські для керівників і наукових співробітників закладів вищої освіти та наукових установ, аспірантів і студентів, які працюють передовсім зі сферою інноваційної діяльності.

Джерелом аналітичної платформи SciVal є наукометрична база даних Scopus, тож науковець має доступ до інформації про результати досліджень у понад 18 500-а науково-дослідних установах із більш ніж 230-и країн світу. Ключовими перевагами використання платформи SciVal є можливість стратегічного планування і запровадження найкращих практик у конкретній сфері, отримуючи необхідну інформацію для якісного управління науково-технічною та інноваційною діяльністю.

Упродовж вебінару модератори розглядатимуть такі актуальні питання:

– як мої публікації виглядали в контексті обраного напряму досліджень або установи?

– як порівняти результати досліджень із іншими вченими у світі?

– як шукати провідні установи чи окремих вчених за своїм напрямом досліджень?

Візуалізація результатів досліджень, деталізоване порівняння задля виявлення недоліків, пошук можливостей вдосконалення стратегічних партнерських стосунків, визначення та аналіз провідних тенденцій наукових досліджень і винаходів − SciVal дає можливість сповна використовувати аналітичні інструменти як ефективні способи визначення подальшого напрямку дослідницької роботи.

Доступ до аналітичної платформи SciVal коштом держбюджету згідно з наказом Міністерства освіти і науки України відкрито на базі шести українських наукових установ.

Онлайн-вебінар розпочнеться о 12.00 год за київським часом, тому не забудьте про попередню реєстрацію.

 

За інформацією Міністерства освіти і науки України