logo

Вітаємо з Днем науки в Україні!

Відкриття, винаходи, дослідження – діяльність науковців завжди вимірювалась потребою вдосконалити людський механізм життя, тож традиційно в третю суботу травня українське суспільство висловлює особливу подяку усій науковій спільноті.

«На підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України» в Україні згідно з Указом Президента від 14 лютого 1997 року № 145/97 встановлено професійно свято працівників науки − День науки, який радо відзначаємо вже двадцять п’ять років поспіль.

Первинна профспілкова організація працівників щиро вітає українських науковців із професійним святом, стосунок до якого учені щодня підтверджують натхненною працею в стінах рідного навчального закладу, знайомої до закутків лабораторії та щораз глибшої бібліотеки.

Профспілковий колектив зичить кожному українському науковцеві міцного здоров’я для втілення професійних задумів, креативного мислення для створення унікальних інноваційних проєктів та любові до власного наукового ремесла, яке здатне впливати на людські долі, на майбутнє суспільств, спільнот та людства!

Профспілковий комітет

працівників Університету