logo

Профспілка відзначила захисників України

Відзначення 14 жовтня Дня захисників і захисниць України щороку привертає дедалі більшу суспільну увагу до вкрай важливого питання: чи почувають себе захищено ті, хто захищав і продовжує захищати нас ціною власних життів? Питання абсолютно не риторичне, навпаки – потребує ґрунтовної відповіді, аргументованої реальними вчинками та реалізованими публічними обіцянками.

Львівський університет повсякчас перебував в авангарді революційних подій, які, змінюючи вектор розвитку держави, водночас гуртували український народ навколо спільних національно-патріотичних, морально-етичних та духовно-релігійних цінностей. Тож ми знаємо своїх Героїв і щоденно дякуємо за їхній подвиг.

12 жовтня, з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України голова Первинної профспілкової організації працівників Юліан Бек зустрівся з працівниками Університету-учасниками АТО. Під час зустрічі голова профкому подякував за незламність їхнього патріотичного духу та підкреслив визначальну роль національної пам’яті в житті теперішніх і майбутніх поколінь гідних українців.

Окрім того, вже традиційно Первинна профспілкова організація працівників Університету відзначила матеріальними виплатами учасників АТО, які перебувають на обліку профспілки. Відповідне рішення було прийнято на засіданні профкому 5 жовтня 2021 року (протокол № 7/21).

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка

Світлини Юлії Гриценко