logo

Вітання із Різдвяними та Новорічними святами!

Дорогі працівники Львівського університету!

Сердечно вітаю Вас із Різдвяними та Новорічними святами!

Кожен прожитий рік залишає в нашій пам’яті різні спогади – радість від блискучих перемог і здобутків повсякчас крокує поруч із смутком важких утрат чи невтілених очікувань. Лише стрімкий плин часу показує виняткову цінність, здавалося б, дрібних моментів у нашому житті – теплих дитячих усмішок, рідних батьківських обіймів, щирих дружніх розмов та милосердних учинків ближніх, які гармонійно творять особливу атмосферу навколо нас, мотивуючи до наполегливіших зусиль та зосереджуючи увагу на найважливішому.

Різдво Христове торкається глибин людського серця, даруючи йому надію на тріумф людяності й доброти у світі численних викликів для віри та чесного сумління, а Новий рік, як своєрідна точка відліку, стає великим поштовхом у сумнівах.

Нехай світло Різдва Христового принесе омріяний мир українцям, хай наша віра збереже християнські родини, зробить тіснішими сімейні кола та сповнить досягнення яскравими мріями. Щиро сподіваюся, що 2022 рік буде успішним для кожного з нас, згодом закарбувавшись у наших спогадах роком соціально-економічного зростання рідної України та духовно-патріотичної єдності нашого народу!

Зичу Вам міцного здоров’я, добра, любові і справжньої радості новорічно-різдвяних свят!

Голова профкому

працівників Університету

Юліан БЕК