logo

Вітання з нагоди Дня Незалежності України

Дорогі спілчани, освітяни, українці!

Сердечно вітаю Вас із Днем Незалежності України!

31-у річницю проголошення Незалежності рідної країни українці в усьому світі зустрічають у невтомній щирій праці, яку Григорій Сковорода, 300-ліття від дня народження якого відзначатимемо цьогоріч, назвав «сродною працею». Основою і сутністю нашого життя стала Україна.

Збагнувши роль власної духовної приналежності до української культури, ми віднайшли своє місце у суспільстві. Ми мужньо тримаємо оборону на передовій фронту, формуємо волонтерський тил, організовуючи неймовірні збори коштів, роблячи благодійні внески та створюючи інформаційний простір. Навчаємося та навчаємо нові покоління, лікуємо й рятуємо життя, виховуємо наших гідних дітей. Розмовляємо українською мовою та врешті натхненно працюємо задля утвердження суверенності й територіальної цілісності України!

Водночас ми наближаємо день перемоги, на жаль, ціною людських життів, великий потенціал яких зараз відроджується в непохитній єдності українського народу. Уклінна глибока шана та закорінена в поколіннях пам’ять про Героїв і невинно вбитих українців стануть частиною культурного коду нашої держави, завдяки якому міцнішатиме нація нескорених борців за правду і справедливість.

Спрямовуймо щодня свої зусилля на підтримку українських захисників, відстоюймо здобуту незалежність плідною сродною працею, цінуймо і любімо людей навколо та не забуваймо зводити очі в молитвах до Господа, дякуючи за прожитий день та просячи про омріяний благословенний мир.

Слава незалежній Україні! Героям Нації слава!

 

Голова Первинної профспілкової організації працівників
Львівського національного університету імені Івана Франка
Юліан Бек