logo

Відбулася зустріч, присвячена питанню будівництва багатоквартирного будинку на вулиці Величковського

13 грудня 2022 року відбулася зустріч працівників Університету, які зголосилися до участі в інвестиційному проєкті щодо будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84 із представниками компанії-інвестора «Буд Інвест Ком», яка, відповідно до підписаної угоди, реалізовує цей інвестиційний проєкт. Зустріч відбулася у змішаному форматі, у тому числі й за допомогою центру для командної роботи «Microsoft Teams».

У зустрічі взяли участь голова Первинної профспілкової організації працівників Юліан Бек, проректор Університету з навчально-виробничої та адміністративно-господарської роботи Василь Курляк, голова Громадської ради Університету Михайло Микієвич та усі зацікавлені працівники Університету.

З працівниками Університету поспілкувався представник будівельної компанії «Буд Інвест Ком», керівник інвестиційного проєкту щодо спорудження багатоквартирного будинку Любомир Босаневич.

Зокрема, Любомир Босаневич розповів про те, що 27 вересня 2022 року було затверджено містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ЛНУ ім. Івана Франка та ПП «Буд Інвест Ком» багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та трансформаторною підстанцією на земельній ділянці (кадастровий номер 4610137500:11:014:0009) на вул. І. Величковського, 84 у м. Львові.

«Рішення виконкому підтверджує, що всі документи є належно оформлені, і вони дають можливість розпочати будівельні роботи. Рішення про затвердження містобудівних умов є дуже важливим документом, оскільки він містить вимоги не тільки до самого будинку, але і до організації інфраструктури», – зазначив голова Первинної профспілкової організації працівників Юліан Бек.

Надалі Любомир Босаневич продемонстрував присутнім презентацію, яка стосувалася планування будинку, підземного паркінгу, організації прибудинкової території та іншого. Ішлося також про питання безпеки багатоквартирного будинку, зокрема й укриттів, адже зараз воно є особливо актуальним. Так, за словами доповідача, будівельні роботи заплановано розпочати наприкінці лютого 2023 року. Компанія-забудовник зазначає, що тривалість будівництва становитиме орієнтовно 24-30 місяців. Проєкт будинку передбачає 173 квартири.

В рамках зустрічі представник компанії-забудовника відповів на усі запитання працівників Університету, які здебільшого стосувалися термінів будівництва, вартості житла, а також, зважаючи на останні події, енергоефективності. Підсумовуючи, Любомир Босаневич наголосив, що «цей проєкт для компанії-забудовника  передусім – репутаційний, адже усі розуміють наскільки відповідальним він є».

Для подальшої координації роботи працівників, які зголосилися до участі в інвестиційному проєкті, запрошують долучитися до телеграм-спільноти за посиланням https://t.me/+8EUMVOwOq_cyMWEy. У згаданій спільноті учасники проєкту зможуть ознайомитися з детальнішою інформацією, що стосується будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84.

Юлія Гриценко