logo

Перший етап роботи над проектом Колективного договору завершився

1 квітня 2015 року на засіданні Комісії щодо розробки нового колективного договору було прийнято першу редакцію проекту Колективного договору Львівського національного університету імені Івана Франка на 2015-2016 рр. Нагадаємо, до складу Комісії входили представники адміністрації Університету та профспілкових організацій.

Станом на 3 квітня 2015 року проект Колективного договору Львівського національного університету імені Івана Франка на 2015-2016 рр. розіслано деканам факультетів, головам профспілкових організацій, керівникам підрозділів. Пропозиції до проекту Колективного договору можна подавати до 11 квітня 2015 року у Первинну профспілкову організацію працівників Львівського національного університету імені Івана Франка або на електронну адресу ppop.lnu@gmail.com.

При поданні пропозицій просимо вказувати прізвище, ініціали працівника, студента, підрозділ, факультет, коледж, номер розділу і відповідну статтю проекту, до якої пропонується внести зміни.

До слова, проект Колективного договору Львівського національного університету імені Івана Франка на 2015-2016 рр. буде затверджено на засіданні Конференції трудового колективу Університету 21 квітня 2015 року.

 

Юлія Гриценко