logo

Впродовж 2014 року реалізовано 75 путівок

Інформація про діяльність Комісії Львівського національного університету імені Івана Франка із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням за І-ІІІ квартали 2014 року.
Впродовж трьох кварталів 2014 року відбулося 12 засідань Комісії Університету із соціального страхування, впродовж яких, ми розглянули чимало заяв на санаторно-курортне оздоровлення працівників Університету.

Розуміємо, що сьогодні оздоровлення потребує чи не кожен, однак можливості вкрай рідко співпадають з бажаннями: значна частина працівників залишається поза увагою, адже не кожен звертається до Комісії. Та все ж чимало людей таки звернулися, оздоровилися і про це далі.

Комісія Львівського національного університету імені Івана Франка із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, за І-ІІІ квартали 2014 року, не без складнощів, реалізувала 75 путівок на санаторно-курортне оздоровлення. З них: путівок у дитячі табори – 4, путівок матері і дитини – 9, путівок для дорослих – 62.

Аналізуючи заяви на санаторно-курортне оздоровлення працівників Університету, бачимо, що найбільше люди потребують путівок для лікування опорно-рухового апарату, системи кровообігу, для дітей – лікування захворювань органів зору. Однак, існують деякі розбіжності між заявками нашої Комісії і їх реалізацією міським Фондом соціального страхування. Впродовж року Університет отримав найбільше путівок для лікування органів травлення.

Звертаючись до цифр, задоволено практично усі заяви працівників за І-ІІ квартали. Щодо ІІІ кварталу (літній період), то задоволено близько 30% заяв працівників Університету (заяв – 104, реалізовано путівок – 32).

Можемо акцентувати на відкритості й прозорості роботи Комісії, адже кожен факультет отримав путівки на санаторно-курортне оздоровлення. Мабуть, найбільшим напрацюванням Комісії стала участь у її роботі юрисконсульта профспілки, який консультував працівників Університету щодо правильного оформлення усіх необхідних документів, довідок, включаючи й оформлення відпустки.

Сьогодні Комісія Львівського національного університету імені Івана Франка із загальнообов’язкового державного соціального страхування працює вже у новому складі. Головою Комісії обрано проректора Університету Мар’яна Лозинського.

 

Юлія Гриценко, Профком

Фото http://truskawec.com