logo

Архів за Листопад 2014 року:

2 роки тому трагічно загинув голова профкому Анатолій Бородчук

29 листопада 2012 року на 62-му році життя трагічно загинув в автомобільній катастрофі голова профкому викладачів і співробітників Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри фізичної та біомедичної електроніки факультету електроніки Анатолій Васильович Бородчук.


Визначено години для оздоровчих і тренувальних занять

За інформацією Кафедри фізичного виховання та спорту, повідомляємо Вам, що вже визначено час безкоштовних оздоровчих та тренувальних занять з футзалу. Відтак, заняття проводитимуть щонеділі з 8.00 до 12.00.


Просимо зголоситися щодо наявності аптечок

До уваги працівників Університету, членів профспілки! Просимо Вас зголоситися до профспілки щодо наявності відповідної кількості аптечок та наборів лікарських засобів, інструментів та приладів, які призначені для надання першої медичної допомоги, у Вашому підрозділі.


Студенти-правники зібрали понад 7 000 гривень для АТО

24 листопада у Львівському національному університеті імені Івана Франка, як ніколи, пахло солодощами й випічкою. Мабуть, у кожному кабінеті смакували до кави домашнього сирника чи пампушка, адже пройти повз стіл із наїдками було ой-як нелегко…


Більше 600 осіб з нами у FACEBOOK!

Станом на листопад 2014 року на оновлення від Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка підписалися більше 600 користувачів соціальної мережі. Дякуємо за довіру! Нагадаємо, що саме в мережі Ви можете переглянути найактуальніші фото та відео, дізнатися про майбутні події профспілкового життя Університету, поділитися власними думками. Юлія Гриценко, Профком