logo

Відпочинок та дозвілля у 2016: як це було

Культурно-масова робота профспілки спрямована на організацію заходів, що сприяють відпочинку працівників Університету та членів їхніх сімей.

Упродовж  2016 року Первинна профспілкова організація  працівників  Львівського національного університету імені Івана Франка придбала більше 1500 квитків у театри та концертні зали Львова.

Національний академічний театр імені Марії Заньковецької відвідали понад 600 працівників Університету та членів їхніх сімей. Перевагу віддали таким виставам: «Різдвяна ніч», «Останній гречкосій», «Украдене щастя», «Блазні мимоволі», «Назар Стодоля», «Гуцулка Ксеня».

У Львівську обласну філармонію придбали понад 300 квитків. Працівники взяли участь у таких заходах як «Віртуози Львова», концерт Є. Федоровича, переглянули одну з найвеличніших вистав Вольфганга Амадея Моцарта «Велика меса до мінор», відвідали фестиваль музичного мистецтва «Академія молоді ─ молодим».

До 202-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка профспілка придбала 90 квитків на виставу «Наш Тарас», що відбулась у Першому українському театрі для дітей та юнацтва. До Дня матері більше 200 працівників долучилися до концерту за участі народних артистів у Шевченківському гаю. Близько 100 працівників Університету переглянули музичне дійство «Гордість Карпат». Також було придбано більше 100 квитків на виставу «Ромео і Джульєтта» у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

          Щодо пізнавальних поїздок, то упродовж 2016 року більше 400 працівників взяли участь в екскурсіях визначними місцями та історичними пам’ятками України, серед яких: Манявський Скит, Нагуєвичі, Унів, Крехів, Розточчя, Славське, озеро Синевир, Чинадієво тощо.

         Сподіваємося, що 2017 рік буде не менш насиченим!

 

Комісія з культурно-масової роботи ППОП ЛНУ ім. Івана Франка