logo

Зустріч ректора з профкомом 

6 червня 2019 року відбулося чергове засідання профспілкового комітету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана. В рамках засідання було проведено зустріч претендента на посаду ректора, доктора філософських наук, чинного ректора Університету професора Володимира Мельника з профспілковим активом.

Упродовж зустрічі було підведено підсумки співпраці профспілкової організації з ректоратом упродовж 2014-2019 рр. Ректор наголосив на соціально-правовій роботі профспілки, адже сьогодні вона відіграє ключову роль. Окрім того, Володимир Мельник зосередив увагу на спільному виконанні Колективного договору та регулюванні усіх необхідних питань з допомогою цього документу.

Ректор також зосередив увагу присутніх на спільному завданні ректорату й профспілки – оздоровленні та відпочинку працівників Університету. Зокрема, Володимир Мельник поділився планами щодо можливості оздоровлення у Колочаві Закарпатської області і Верхньому Синьовидному. Окрему увагу ректор приділив оздоровленню на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Університету.

За словами Володимира Мельника, одним із основних завдань залишається забезпечення працівників Університету житлом. Ректор наголосив, на тому, що вже зроблено чимало для організації будівництва житлового будинку, зокрема триває оформлення документації, сформовано список працівників, які бажають укласти договір зі забудовником, розроблено основні критеріі отримання житла.

Ректор зауважив, що перед Львівським університетом стоїть чимало викликів сучасного світу, однак Університет залишається конкурентоздатним, займаючи лідерські позиції у різноманітних рейтингах. Ректор зазначив, що значно збільшилося фінансування наукових проектів, що дає змогу нашим вченим проводити фундаментальні дослідження, створюючи конкуренцію світовим науковцям. Підсумовуючи, Володимир Мельник окреслив основні завдання академічної спільноти на наступні п’ять років, наголосив на подальшій співпраці з громадськими організаціями Університету.

 

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка

Фото Лілії Яремко