logo

Миколай завітав до Університету

Простора Актова зала, безліч подарунків, передноворічний настрій – так у Львівському національному університеті імені Івана Франка 18 грудня 2014 року працівники разом зі своїми дітками зустріли Чудотворця Миколая.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Первинної профспілкової організації працівників Володимир Качмар, який зазначив, що «це свято вже стало гарною та світлою традицією – усі збираються тут, аби вкотре повірити в диво, робити добрі справи та проявляти щирі почуття».

Особливу атмосферу заходу створив навчально-професійний театр «Просценіум», який підготував для присутніх насичену розважальну інтермедію з фокусами, іграми та веселощами. Дітлахи захоплено спостерігали за яснокрилим янголом, який розповідав цікаві історії, а в той час біля нього крутилися два чортики, які роздали малечі різочки і застерегли бути чемними. Зокрема, гості активно брали участь у фокусах, а відтак зал переповнював сміх та моменти інтриги.

Однак кожен з нетерпінням очікував на головного гостя вечора – Святого Миколая. Щоб пришвидшити його прихід, діти заспівали колядку. Чудотворець не забарився і з гарним настроєм та величезним червоним мішком подарунків вийшов до малят. Він благословив діток та їхніх батьків і не поспішаючи, розповідав про пригоди, які з ним траплялись, а також різні історії. Пізніше помічники Миколая відкрили міх і роздали дітям подаруночки. В цей момент дитячі серця сповнилися любов’ю, очі загорілись і лунав веселий сміх, адже сюрпризи отримав кожен. Тож додому усі дітки поверталися з яскравими враженнями та бурхливими емоціями.

 

Оксана Заставна

Фото Христини Баган

[print_gllr id=842]