logo

Паркінг для працівників Університету

Повідомляємо, що Університет отримав відповідь Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради на спільне звернення профспілкового комітету та ректорату Університету щодо надання права на службове паркування транспортних засобів працівників ЛНУ ім. Івана Франка.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради інформує, що 09.07.2014 року було проведено конкурс з визначення операторів паркування транспортних засобів у місті Львові, зокрема на земельні ділянки на вул. Вірменській та вул. Костюшка. Рішенням конкурсного комітету визначено переможців, а саме на вул. Вірменській – ТзОВ «Львівська правнича компанія» та вул. Костюшка – ЛКП «Львівавтодор».

Відтак Університету було запропоновано звернутися до вищевказаних підприємств для укладення окремого договору на використання паркомісць. ЛКП «Львівавтодор» запропонувало Університету укласти договір на використання паркомісць для працівників ЛНУ ім. Івана Франка по вул. Костюшка 14 – 18.

З метою визначення кількості охочих паркувати свої транспортні засоби за вказаною адресою, просимо працівників Львівського національного університету імені Івана Франка зголоситися і зателефонувати в Первинну профспілкову організацію працівників Університету (239-47-15).

Юліан Бек, Юлія Гриценко