logo

Факультет культури і мистецтв обрав декана

24 грудня 2015 року Ректор Університету, професор Володимир Мельник представив колективу факультету культури і мистецтв новообраного декана Крохмального Романа Олексійовича, доцента кафедри бібліотекознавства і бібліографії.

У вітальному слові Ректор зазначив: «Маю велику приємність підтвердити Ваш вибір щодо призначення Романа Олексійовича деканом. Те, що Ви робите – високе мистецтво, яке заслуговує на глибинну повагу, Ви створюєте новий світ, де наявні людські цінності. Тільки спільною працею ми зможемо досягти високих цілей».

Декан факультету культури і мистецтв Роман Крохмальний подякував Ректору і  колегам  за довіру, привітавши усіх з прийдешніми святами.

«На нашій конференції всі підтримали кандидатуру Романа Олексійовича. Він для нас – не нова людина, ми знаємо його, як добросовісного викладача, завідувача кафедри, доцента. І хочу відзначити його толерантність,  прагнення завжди і кожному допомогти. Це творчий факультет і ми сподіваємося, що Роман Олексійович допоможе усім оволодіти цим фахом, зуміє знайти підхід до кожного»,  − зазначила голова профбюро факультету культури і мистецтв Євдокія Стародинова.

Оксана Заставна

Фото Юлії Гриценко

Більше фото тут!