logo

Інформаційний напрямок у 2016-ому: підсумки

2016 рік був традиційно активним для Первинної профспілкової організації працівників Університету. Так, було організовано чимало просвітницьких, наукових, інтелектуальних заходів, адже 2016-ий було проголошено роком Івана Франка та Михайла Грушевського. Профспілкова організація не залишалася осторонь висвітлення культурного й наукового життя Університету впродовж року. На офіційному сайті профспілки було опубліковано більше 100 повідомлень та аналітичних матеріалів. Тематика дописів була спрямована на соціально-економічний та правовий захист працівників, організацію дозвілля, спортивний розвиток. Окрім того, було розміщено звіти комісій профкому, звіти щодо використання коштів, план бюджету та звіт про його виконання (лютий, червень). До слова, веб-сторінку Первинної профспілкової організації працівників Університету впродовж року відвідали більше 60 000 разів близько 15 000 користувачів.

Не менш активною була наша робота з віртуальними друзями. Зокрема, на оновлення від нашої організації у мережі Facebook підписалися вже більше 1100 користувачів. Дописи залежно від тематичного спрямування було переглянуто від 350 до 6000 разів.

До інформаційного напрямку належить також робота інформаційно-аналітичної комісії профкому. У 2016 році традиційно було організовано Конференцію трудового колективу для внесення змін до Статуту Університету та прийняття нового Колективного договору. У роботу було включено підготовку та організацію роботи Конференції, інформаційний супровід.

2016 рік запам’ятався і численними акціями протесту та зверненнями. Зокрема торкалися теми підвищення тарифів та газ, підняття заробітної плати освітян, надбавок. Наша організація не залишалась осторонь подій. На засіданнях профкому та президії приймали звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Народних депутатів.

Відтак, можемо констатувати, що зроблено чимало, хоча інформаційна робота або ж робота з людьми (реальними чи віртуальними) завжди непомітна, бо звикла. У 2017-му бажаємо Вам тільки приємних подій!

Юлія Гриценко