logo

Підсумки 2016 року: затверджено звіт про виконання бюджету

2 березня 2017 року відбулося звітне засідання профспілкового комітету. Серед питань порядку денного – підсумки діяльності профспілки у 2016 році та затвердження звіту про виконання кошторису Первинної профспілкової організації працівників Університету.

Перед присутніми виступив голова профкому Володимир Качмар. Він наголосив на тому, що 2016 рік був важким і напруженим: «Ми брали активну участь в акціях протесту, організованих Федерацією профспілок України, чимало зверталися до владних структур зі своїми вимогами». Володимир Качмар зосередив увагу на соціально-правовому, бюджетно-економічному, культурно-масовому, інформаційно-аналітичному та спортивно-оздоровчому напрямках роботи профспілки.

Голова профкому подякував усім за активну й ефективну роботу упродовж року й закликав долучатися до громадських та освітніх ініціатив.

З питанням про виконання бюджету профспілкової організації за 2016 рік виступила заступник голови профкому Марія Когут. Зокрема, вона наголосила на тому, що упродовж звітного періоду матеріальні виплати одержали близько 1450 спілчан на загальну суму 636 000 грн. Марія Петрівна деталізувала, що було виплачено матеріальних допомог на суму 408 450 грн., проведено часткове здешевлення оздоровлення працівників на базі Шацького стаціонару та СОТ «Карпати» (загальна сума видатків 43 800 грн.). Окрім того,  у 2016 році профспілка розпочала компенсації витрат на оздоровлення працівників у профспілковому пансіонаті «Пролісок» (сума компенсації упродовж року становить 57 454 грн.). Серед іншого традиційно фінансову підтримку виявили членам профспілки, діти яких навчаються на платній формі навчання у Львівському університеті (13 800 грн.); ліквідаторам та потерпілим  від наслідків аварії на Чорнобильській АС (5 200 грн.); ветеранам  (6 400 грн.); працівникам, які мають інвалідність (36 900 грн.). Члени профкому проголосували за затвердження звіту про виконання кошторису Первинної профспілкової організації працівників Університету.

До слова, рішенням профкому розмір звичайної матеріальної допомоги підвищено з 400 грн. до 500 грн.

Юлія Гриценко

Фото Христини Вишиваної