logo

Відбулося засідання Президії

24 лютого 2015 року відбулося засідання Президії Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

Президія традиційно прослухала заяви працівників Університету на отримання матеріальної допомоги у зв’язку з лікуванням. Серед питань порядку денного була й інформація про виконання кошторису Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка за 2014 рік. Вже незабаром звіт про виконання буде винесено на затвердження профспілкового комітету. Окрім того, сьогодні ж було обговорено проект кошторису Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка на 2015 рік, який також буде представлено на розгляд профспілкового комітету.

Впродовж засідання також обговорювали можливість збільшення розміру матеріальних допомог членам профспілки. Нагадаємо, наприкінці 2014 року розмір звичайної матеріальної допомоги збільшили з 300 гривень до 400, а в січні 2015 року – розмір матеріальної допомоги на поховання члена сім’ї члена профспілки з 400 до 500 гривень (напередодні було збільшено розмір допомоги на поховання члена профспілки з 800 до 1000 гривень). Розміри усіх інших видів матеріальних допомог наразі залишаються незмінними.

 

Юлія Гриценко
Фото автора