logo

Оздоровлення 2019: цифри і підсумки

Оздоровлення працівників Університету та членів їхніх родин залишається пріоритетом для нашої профспілкової організації. Упродовж 2019 року Первинна профспілкова організація працівників Львівського національного університету імені Івана Франка провела низку заходів, спрямованих на оздоровлення працівників Університету. Так, оздоровлення працівників проводили у трьох напрямах – оздоровлення членів профспілки на базі пансіонату Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України «Пролісок», дитяче оздоровлення, оздоровлення працівників на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Львівського національного університету імені Івана Франка.

За звітний період було реалізовано 42 путівки до пансіонату Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України «Пролісок». Вартість оздоровлення залежно від умов проживання становила 6360 грн. (номер типу «стандарт») і 7800 грн. (номер типу «півлюкс»). Розмір здешевлення путівок становив 60 % від загальної вартості (член профспілки сплачував 40% вартості). Окремо, наголосимо на тому, що працівники Університету-члени профспілки, які відзначили ювілей, отримали такі путівки безкоштовно.

Особливу увагу традиційно приділили оздоровленню дітей працівників Університету. Упродовж звітного періоду було реалізовано та частково профінансовано 13 дитячих путівок, з доволі широкою географією. Так, діти наших працівників оздоровилися у таких закладах, як Оздоровчо-спортивний табір Національного лісотехнічного університету України «Лісотехнік», Навчально-оздоровчий табір Національного університету «Львівська Політехніка» «Політехнік − 2», Навчально-оздоровчий табір Національного університету «Львівська Політехніка» «Політехнік − 3».

Традиційно відбувалося оздоровлення працівників Університету на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Львівського національного університету імені Івана Франка. Упродовж цьогорічного оздоровчого сезону було реалізовано 365 скерувань на оздоровлення для працівників Університету та членів їхніх сімей. Сезон було відкрито 3 липня 2019 року, кожна зміна тривала традиційно 12 днів. Вартість скерування на оздоровлення для членів профспілки становила 2880 грн., повна вартість скерування – 3600 грн. Профспілкова організація частково здешевила вартість оздоровлення для 173 осіб на загальну суму 124 560 грн. Окрім того, упродовж літнього оздоровчого сезону серед працівників Університету було реалізовано 7 путівок на оздоровлення у СОТ “Карпати”.

Щодо фінансових витрат, у 2019 році профспілкова організація вже вкотре долучилася до покращення матеріально-технічної бази стаціонару, придбавши душові кабіни та подушки. Кошти було виділено із бюджету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

2019 рік був насиченим та активним. Підсумовуючи, зазначимо, що залишається чимало недопрацювань, однак усі зауваження наших колег у результаті ґрунтовного аналізу будуть враховані під час організації оздоровлення у 2020 році.

Юлія Гриценко

Фото автора