logo

Відбувся профспілковий семінар-навчання

11 лютого 2020 року у Львівському Будинку вчених відбувся щорічний семінар голів районних, міських організацій профспілки, первинних профспілкових організацій закладів вищої освіти та професійно-технічної освіти. Семінар організувала Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України.

Очільники районних та міських організацій профспілки, керівники профспілок вищих навчальних закладів спільно з доповідачами обговорили питання реєстрації профспілкових організацій в органах юстиції, дії та вплив профспілкових органів усіх рівнів на законодавчі ініціативи щодо нового законодавства про працю та діяльності професійних спілок. Окремо наголосили на  антиконституційній суті урядового проєкту Закону «Про працю».

Окрему увагу зосередили на проведенні звітно-виборної кампанії у профспілкових організаціях області, зокрема обговорили питання організаційного та інформаційного забезпечення профспілкових організацій у ході підготовки  до XX звітно-виборної конференції Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Юлія Гриценко

Фото Юлії Валько